Turnaj ve stolním tenisu dvojic - 16. 2. 2013

Přidáno: 27. února 2013

Autor: Ing. Jan Meloun, starosta SDH obce Spojil

Jelikož naši sportovně založení spojiláci navrhovali, aby byl celoroční sportovní itinerář kromě Vánočního ping-pongového turnaje doplněn ještě o soutěž ve stolním tenisu dvojic čili takzvanou čtyřhru (obdobně jako máme dva turnaje v nohejbalu), tak se spojilští dobrovolní hasiči a zástupci obce Spojil této myšlenky chytili a rozhodli se uspořádat pro spojilské občany další turnaj, tentokrát v zimním období.

V sobotu 16. února se tedy kolem 8,00 hod. ráno sešli k prezenci všichni přihlášení účastníci v klubovně spojilského sportovního areálu. Bylo to celkem 14 hráčů, kteří se rozlosovali do 7 dvojic. Všechny zápasy byly hrány na 2 vítězné sety a hrálo se systémem každý s každým, takže to šlo poměrně svižně. Dvojice hráčů bojovaly s velkým sportovním zaujetím a vládla zde příjemná a pohodová atmosféra. Přestože zde nebyla nouze o překvapení, tak nakonec se přeci jen prosadili především favorité.

Aby naši hráči byli při namáhavých výkonech dostatečně občerstveni, tak pro ně byl zdarma zajištěn stálý přísun nealkoholických nápojů a také jim Michal Brodský připravil chutný oběd.

Krátce před půl druhou odpoledne proběhlo slavnostní vyhlášení vítězů, kteří obdrželi pěkné medaile a diplomy. Vítězové prvního místa "Volšák" a "Dolík" převzali navíc krásný zlatý putovní pohár, na který budou zapsána na památku jejich jména. Měli ze svého vítězství velkou radost, protože jim oběma zlaté umístění v různých spojilských turnajích stále těsně unikalo a nyní se to konečně povedlo.

Pořadí vítězů:

  • 1. místo – Jan Volše, Miroslav Doležal
  • 2. místo – Jan Zahálka, Ladislav Čáp
  • 3. místo – Karel Ševeček, Tomáš Záleský

Všem účastníkům i divákům se tento nový turnaj opravdu velmi líbil a užili si při něm krásné sportovní dopoledne. Budeme moc rádi, pokud se k nim příští rok přidají i další spojilští sportovní nadšenci.