Turnaj ve stolním tenisu dvojic - 10. 2. 2018

Přidáno: 23. března 2018

Autor: Jan Štěpánek

V sobotu 10. února 2018 se v našem sportovním areálu uskutečnil již 6. ročník tradičního spojilského turnaje ve stolním tenisu dvojic. Pořádání letošního ročníku si vzali na starost spojilští občané Jan Štěpánek, Pod Hrází 87 a Radka a Ladislav Ministrovi, pod hlavičkou SUPERTRAMP. Letos se sešlo 10 hráčů, když několik dalších se nemohlo zúčastnit vzhledem k nemoci či jiným aktivitám. Tak snad příště :)

Turnaj byl zahájen po 13. hodině přivítáním a tradiční společnou fotografií. Hrálo se opět systémem "každý s každým", tentokrát na tři vítězné sety. Tradiční losování dvojic do turnaje letos dopadlo nad očekávání dobře, takže kvalita všech dvojic byla velmi vyrovnaná.

Konečné pořadí:

  • 1. místo - Ladislav Čáp, Miroslav Doležal
  • 2. místo - Petr Dvořák, Tomáš Kučera
  • 3. místo - Jan Zahálka, Tomáš Záleský

Ceny do turnaje připravila paní Radka Ministrová, za což jí patří veliký dík a věřím, že všem třem dvojicím opravdu chutnaly.

Po ukončení turnaje se ve večerních hodinách konala hojně navštívená oslava spolupráce se SUPERTRAMP v duchu Country se skupinou Pub Session Country Band.

Rád bych poděkoval všem účastníkům, Hance Hartmanové za zajištění občerstvení, SUPERTRAMPu za výborné spolupořádání a sponzoring a též kapele za hudební výkony. Věřím, že se všem turnaj i následná oslava líbily a těším se na setkání se všemi i novými účastníky v příštím ročníku.