Turnaj ve stolním tenisu dvojic - 13. 2. 2016

Přidáno: 7. dubna 2016

Autor: Ing. Jan Meloun, starosta SDH obce Spojil

Čtvrtý ročník našeho spojilského turnaje ve stolním tenisu dvojic se konal jako obvykle v únorovém termínu a pořadatelem byl opět náš SDH Spojil společně s obcí Spojil. V sobotu 13. února se tedy ve 14,00 hodin odpoledne sešli k prezenci všichni přihlášení účastníci v klubovně spojilského sportovního areálu. Bylo to celkem 10 hráčů, kteří se po zahájení turnaje starostou SDH ve 14,15 rozlosovali do 5 dvojic. Následovala skupinová fotka všech hráčů a už to propuklo. Pravidla byla stejná jako v předchozích dvou ročnících - všechny zápasy byly hrány na 2 vítězné sety a hrálo se systémem každý s každým, takže to šlo opravdu poměrně svižně. Všechny dvojice hráčů bojovaly s velkým sportovním zápalem a vládla zde příjemná a pohodová atmosféra. Krátce po půl páté se pak odehrál rozhodující zápas dvou nejlepších dvojic o zlato, který všichni sledovali s velkým napětím. Aby všichni naši hráči byli při namáhavých výkonech dostatečně občerstveni, tak pro ně byl zajištěn stálý přísun rozličnách nápojů a měli možnost pochutnat si také na dobrotách z kuchyně Hanky Hartmanové.

Navečer v pět hodin proběhlo slavnostní vyhlášení vítězů turnaje. Ti obdrželi pěkné velké medaile, diplomy a dárkové poukazy na večeři v klubovně sportovního areálu. Vítězové prvního místa převzali navíc tradiční zlatý putovní pohár, na který budou zapsána na památku jejich jména. Příjemnou tečkou ukončení turnaje bylo to, že starosta dobrovolných hasičů věnoval zlatým vítězům jako cenu lahev Jägermaistera, který zlatí hoši rozlili do panáčků a na zdar turnaje si tak připili všichni hráči.

Pořadí vítězů:

  • 1. místo – Petr Dvořák, Jiří Netušil
  • 2. místo – Jan Zahálka, Tomáš Kučera
  • 3. místo – Jan Volše, Ladislav Čáp

Všem účastníkům i divákům se nepochybně tento turnaj velmi líbil a užili si při něm krásné sportovní odpoledne. Závěrem bychom rádi poděkovali řediteli turnaje Honzovi Volšemu za perfektní přípravu a organizaci této sportovní události, obci Spojil a paní starostce Telecké za věnované ceny pro vítěze a Hance Hartmanové za zázemí v klubovně a příjemnou atmosféru. Těšme se společně už nyní na příští ročník a přejme našim spojilským sportovcům dobrou výdrž při tréningu, samozřejmě nejlépe přímo v našem spojilském sportovním areálu.