Memoriál MUDr. Petra Starého - turnaj v nohejbalu dvojic - 24. 5. 2014

Přidáno: 30. května 2014

Autor: Miluše Telecká

Stalo se tradicí, že v 2. polovině měsíce označovaného jako nejkrásnější měsíc v roce, pořádá Sbor dobrovolných hasičů obce Spojil turnaj v nohejbalu dvojic. Již čtvrtým rokem tento turnaj nese název Memoriál MUDr. Petra Starého. Tentokrát byl termín konání stanoven na sobotu 24. května 2014 od 9,00 hodin na obvyklém místě, na soukromém kurtu manželů Doležalových.

Do turnaje se přihlásilo celkem 18 účastníků, kteří byli rozlosováni do dvojic a následně do dvou skupin. Ve skupinách odehrály dvojice zápasy systémem "každý s každým". Po ukončení utkání ve skupinách následovaly zápasy o konečné pořadí. Zápasy se hrály na dva vítězné sety do deseti bodů. Celkem bylo odehráno 20 utkání.

Protože i u sportu docela vyhládne a hlavně chlapům, bylo pro účastníky připraveno občerstvení v podobě vepřových steaků z krkovičky a něco zlatavého moku i nealkoholických nápojů. Účastníci turnaje se jako již tradičně těšili pohostinnosti Mirka a Jany Doležalových.

Konečné pořadí:

  • 1. Roztočil Pavel, Rozsypal Michal
  • 2. Čáp Ladislav, Kremlička Petr
  • 3. Ševeček Karel, Doležal Josef

Na závěr nezbývá než poděkovat všem organizátorům, hlavně Honzovi Volšemu a manželům Doležalovým, bez jejichž ochoty a vstřícnosti by se tento turnaj mohl jen těžce uskutečnit. Na shledanou na pátém jubilejním ročníku.