Jarní karneval - 29. 3. 2003

Přidáno: 10. dubna 2003

Jako každý rok i letos uspořádala komise pro občanské záležitosti dětský karneval. Nekonal se v masopustním čase, ale až koncem března, zato byl mnohem veselejší. Protože nám počasí přálo, akce se mohla odehrávat venku před obecní hospůdkou.

V sobotu odpoledne 29. 3. 2003 se tak zaplnil venkovní parket dětmi od těch nejmenších až po velké školáky. I letos se bylo na co dívat. Brouček, kočička, andělíček, vodník, princezna, ježibaba, zajíček a mnoho dalších masek se nejprve představilo všem návštěvníkům a pak už začalo to pravé veselí - tanec a soutěže. Svoji šikovnost nám předvedli jak malé, tak i větší děti, ať při skládání skládanek nebo v dalších hrách, a za svůj výkon si každý soutěžící odnesl drobnou odměnu.

Celkem se sešlo 22 dětí v maskách a mnoho dalších i bez nich. K tanci i poslechu hrála disco hudba DJ VEJFUK / DJ DR. PILKA a celým programem provázela paní Sylvie Kmentová.

Stejně veselo bylo i večer, kdy se konal karneval pro dospělé. Hospůdku Na Strejčku zaplnilo asi 20 nápaditých masek, jako pan Tau, vládkyně pekel, těhotná žena, prostitutka a její pasák a další. V průběhu večera byly vyhodnoceny tři nejlepší masky a na závěr se uskutečnila menší tombola. Po celý dospělácký karneval vyhrávala stejná hudba jako odpoledne, a tak i v těchto stísněných prostorách nebyla o tanečníky nouze.