Vánoční koncert - 13. 12. 2003

Přidáno: 20. prosince 2003

Dne 13. 12. 2003 v 15 hodin se konal vánoční koncert dětského souboru Zvoneček s cyklem písní pod názvem "Vánoce u nás doma".

Bohužel nepřízeň počasí neumožnila, aby se koncert uskutečnil u vánočního stromu u kapličky, jak bylo původně naplánováno. Foukal silný vítr a hustě pršelo. Ale koncert se přece konal ve stísněných prostorách obecní hospůdky "Na Strejčku". Malí zpěváčkové, přistrojení do krásných dobových kostýmů Ladových Vánoc, se v hospůdce rozestavili kolem kláves a dále zaplnili i uličku mezi stoly a koncert mohl začít.

Klávesový doprovod paní učitelky Rüklové, flétny a především něžné dětské hlásky nás navzdory nepohodě venku zanesly do vánoční nálady a snění o bílých Vánocích tak, jak je známe z Ladových obrázků. Koledy veselé i melancholické, rolničky a zvonečky - to vše naladilo nádhernou vánoční atmosféru, jakou by si všichni rádi odnesli do svých domovů.

Všem organizátorům a účinkujícím, jak velkým tak především těm nejmenším, patří náš upřímný dík. Všichni přítomní se těší na příští vánoční koncert a jen doufají, že se už tentokrát vydaří.