Dětský karneval aneb když masky tančí - 27. 3. 2011

Přidáno: 2. dubna 2011

Příjemné nedělní odpoledne 27. března 2011 přivítalo ve společenských prostorách sportovního areálu ve Spojile naši místní drobotinu, která sem zavítala za doprovodu svých rodičů a prarodičů za trochou té zábavy a pohybu. Letos je na tradičním dětském karnevalu čekala změna nejen v osobě nového organizátora této zábavy Libora Kmenta, ale také v osobě nového moderátora a baviče Radka Smejkala, který našim dětičkám nedopřál příliš oddechu a mistrně je dokázal svým aktivním přístupem udržet téměř celé odpoledne na tanečním parketu ve víru tance a soutěží.

Setkali jsme se zde s řadou známých postav a postaviček, ale především s mnoha pohádkovými bytostmi. V tanečním reji se společně ocitly masky Batmana, Spiedermana, Smrtky, Mušketýra, Indiána, Motýlka, Sněhurky a jako už tradičně také několika princezen. Asi nejpoutavější maskou byl malinký klaun v podání Honzíka Kušičky, který byl společně s nejmenší princeznou Kristýnkou Valskou zřejmě nejmladším účastníkem letošního dětského karnevalu.

Celkem 17 masek a 2 děti v "civilu" soutěžilo v různých disciplínách, jako například v hodu míčkem do koše, v různých tanečních soutěžích a vyvrcholením "Dětského karnevalu" jako každoročně byla soutěž masek. Aby to někomu nebylo líto, tak hodnotící porota neurčila vítěze, ale vyhodnotila 4 nejlepší masky – Mušketýra, Motýlka, jednu z princezen a malého Klauna.

Díky Radkovi Smejkalovi, ale i Liboru Kmentovi se zábavné odpoledne pro děti vydařilo, za což jim patří naše poděkování.