Zlatá svatba po jedenácté - manželé Waldhauserovi

Přidáno: 22. července 2013

Tak jsme se konečně dočkali. Sice nemáme v naší obci fotbalovou jedenáctku, ale za to máme jedenáctku, která je mnohem vzácnější a obdivuhodnější, jedenáctku "zlatých manželských párů". Těmi jedenáctými se stali manželé Jana a Karel Waldhauserovi, kteří si řekli své "ano" před padesáti lety, 13. července 1963.

V předvečer jejich významného životního jubilea jim přišli popřát zástupci obce Spojil Miluše Telecká, místostarostka obce, a Libor Kment, předseda výboru pro občanské záležitosti.

Jak se již stalo tradicí, gratulanti předali z pověření obce Spojil zlatým manželům dárek na památku, pamětní list, "nevěstě svatební kytici, ženichovi trošku té tekuté medicíny", a oběma společně něco "dobrého na zub".

Pak už se rozproudila debata o uplynulém půlstoletí oslavenců. O tom, jak společně hospodaří a chovají drobné domácí zvířectvo. Stranou nezůstala ani některá témata ze života naší obce. Společně jsme strávili příjemný večer, v jehož závěru jsme popřáli našim oslavencům hodně zdraví do dalších let společného života a vyslovili přání, aby za deset let mohli spolu oslavit diamantovou svatbu.