Dětský karneval - 24. 2. 2013

Přidáno: 2. března 2013

Všichni dospělí si letos již plesových radovánek užili dostatek, a tak konečně přišli na řadu naši nejmenší. V neděli 24. února odpoledne se v altánu sportovního areálu vše rozzářilo krásnými šaty princezen a jiných masek. I tentokrát nechyběl Batmann, zajíček, motýlkové, indiánka, čarodějové a čarodějnice, ale přišla také Červená Karkulka s řádnou výslužkou, nevěsta s ženichem, řidič auta i se svým vozidlem, montér a klaun. Celkem na tanečním parketu skotačilo 21 masek.

Karneval byl plný soutěží a sladkostí, které následovaly vzápětí po skončení každé soutěže. Samozřejmě ti nejmenší se zúčastnili soutěží jako malování na balonky s pomocí rodičů, ale házení míčkem do koše nebo slalom s míčkem na lžíci zvládli všichni samostatně na jedničku. Dlouhý had z dětí a jejich doprovodu projel celým sportovním areálem ve chvíli, kdy se ozvala písnička "Jede, jede mašinka".

Tajná komise vybrala ze všech masek ty nejhezčí a nejnápaditější – indiánku, ženicha, Červenou Karkulku a motýlka, ale nakonec drobnou sladkou odměnu dostaly všechny masky.

Celé odpoledne bylo naplněno veselými písničkami a tanečky, do kterých se zapojili nejen rodiče, ale i babičky. Po posledním tanečku si děti mohly domů odnést i balonky z výzdoby altánu a to jim udělalo velkou radost.

Toto krásné odpoledne pro naše děti připravil výbor pro občanské záležitosti v čele s Liborem Kmentem. Karneval by však nebyl tak veselý bez hudební produkce, o kterou se postarali manželé Ministrovi, za což jim náleží velký dík.