Loučení s létem - 29. 8. 2015

Přidáno: 15. září 2015

Autor: Božena Melounová

Letošní horké léto naplnilo všem, jak dospělým, tak i dětem představy o krásných prázdninách. Dostatek sluníčka (snad až moc), teplá voda na koupalištích a plno zážitků z krásné dovolené, to bylo hlavní téma setkání při 3. ročníku rozloučení s létem.

Soukromá akce pořádaná "Gurmánským klubem Spojil" v čele s Janem Štěpánkem, Zdeňkem Nedvědem a Martinem Ručem se uskutečnila v sobotu 29. 8. 2015 ve sportovním areálu ve Spojile. Nejen povídání o letošní dovolené, ale hlavně skvělá zábava při sportovních soutěžích a dobré jídlo bylo na programu tohoto odpoledne a večera.

Neskutečné vedro, které vládlo i v tuto sobotu, bylo příčinou, že se areál plnil velmi pomaloučku, ale s přibývajícím časem a s postupným ochlazováním se do klubu přišlo pobavit celkem asi 50 obyvatel a s nimi několik desítek dětí.

K večeru se tedy zábava rozproudila a sportovní výkony na sebe také dlouho nenechaly čekat. Kromě již známých her jako ringo, cubb si velcí i malí mohli vyzkoušet svoji dovednost v chůzi na chůdách. Takže o zábavu bylo opravdu postaráno. Později se někteří nechali zlákat hudbou a zpříjemnili si večer tancem.

Rozproudila se příjemná atmosféra a i když čas již pokročil, z tak krásného večera se nikomu nechtělo odejít, a mnozí proto vykročili domů až v pozdních nočních hodinách a za nádherného svitu měsíčního úplňku.