Jarní karneval - 6. 4. 2002

Přidáno: 10. dubna 2002

V letošním roce bohužel nebyly podmínky pro uspořádání karnevalu v době masopustu, proto byl na počátku dubna dne 6. 4. 2002 uspořádán jarní dětský karneval.

Dětem skutečně nevadilo, že karnevalový rej je o dva měsíce opožděný a stejně skvěle se vydováděly jako v letech předchozích. Celkem se dostavilo asi 20 dětí, některé ve velmi nápaditých a precizně vypracovaných maskách od malých broučků až po velké princezny. Tradiční soutěže byly obohaceny o nové, např. naslepo ohmatat a poznat plyšové zvířátko, které se pak stalo odměnou soutěžícího. Děti soutěžily ve dvou etapách podle věku. Drobné sladkosti a jiné odměny si odnesl každý, kdo se soutěže zúčastnil. Tanečky skupinek i klikatící se had pestrých masek při veselé hudbě "Čaroděje dobroděje" zaplnily parket na celé tři hodiny. Celý karneval moderovala paní Sylvie Kmentová.

Večer jako každý rok následovala diskotéka pro dospělé. Malý prostor obecní hospůdky byl nabyt k prasknutí, ale přesto se našel kousek místa na taneček při svižné hudbě DJ Smolíka.