XI. reprezentační ples Svazku obcí Loučná - 18. 3. 2011

Přidáno: 25. března 2011

Již po jedenáct plesových sezón jsme ve Spojile zakončili plesovou sezónu účastí na XI. Reprezentačním plesu Svazku obcí Loučná, který se letos konal v pátek dne 18. 3. 2011. Opět byl odvoz na ples i doprava zpět z plesu zajištěna autobusem dle předem oznámených časů. Letos byla pořadatelskou obcí obec Kostěnice, jejíž slavnostně vyzdobený sál v Kulturním domě nás přivítal příjemnou a hřejivou atmosférou.

Starosta obce Kostěnic pan Václav Pulkrábek a předseda Svazku obcí Loučná pan Martin Staněk všechny vřele přivítali a popřáli všem hezkou zábavu. K tanci a poslechu po celý večer hrál taneční orchestr James Band z Hradce Králové. Po počátečním ostychu se taneční parket zaplnil natolik, že chvílemi nezbývalo kousíčku místa.

Pro zpestření programu jsme shlédli předtančení dvou tanečních skupin. Do časů dřívějších nás zavedl místní folklorní soubor Česká beseda a výbornou kreaci moderního tance nám předvedla taneční skupina Artrosa z Hořic, která sklidila velký potlesk s požadavkem na přídavek.

Klasickou součástí tohoto plesu bylo losování tomboly, která opět oplývala bohatými cenami, za které je nutno poděkovat všem sponzorům.

V rychlém veselém tempu se najednou přihlásila pozdní noční hodina nebo spíše časná ranní hodina, kdy ples končil a celá 30 členná výprava ze Spojila se musela vydat na návrat domů.