Spojilský karneval pro dospělé - 17. 2. 2018

Přidáno: 27. února 2018

Doba masopustu je od pradávna dobou hodování a veselí mezi dvěma postními dobami. Během tohoto třídenního svátku pak probíhaly hojně taneční zábavy, zabíjačky a svatby. Ani ve Spojile tomu, co se týče zábavy, nebylo jinak.

I tentokrát byl Spojilský karneval pro dospělé v režii paní Hany Hartmanové a Mirky Čápové, hudbu zajišťovala skupina THK music. Karnevalové veselí pro dospělé se uskutečnilo taktéž 17. února od 20 hodin a ani dospěláci nezůstali, co se týče masek, pozadu. Nejvtipnější maskou večera byla skupinka alkoholických nápojů: třešňovice, meruňkovice, višňovice, slivovice, zázvorovice, grapovice a mandlovice. Svůj smysl pro humor prokázala i dvojice pytlů ovsa a žita, olympijští sportovci, lékař s kovbojem i sličná a okouzlující břišní tanečnice.

Dospěláci si také rádi hrají, a tak došlo na hru "Jedna židle chybí", vždy když přestala hrát hudba, musel si každý sednout na židli v kruhu, pokud to dotyčný nestihl, byl vyřazen a postupně se snižoval o jednu počet židlí tak, aby vždy bylo o jednu méně, než bylo soutěžících. Legraci si užili všichni i při házení brčkem a pantomimě, což bylo po několika vypitých sklenkách poněkud těžší.

Jsme zvědaví, co nám tato povedená sestava přichystá na příští rok :o).