X. ples obce Spojil a SDH obce Spojil - 19. 1. 2018

Přidáno: 26. ledna 2018

Autor: AVE

Plesová sezóna je v plném proudu a pro naši obec ve spolupráci se Sborem dobrovolných hasičů bylo potěšením uspořádat pro své obyvatele jubilejní X. ročník společného večera ve víru tance.

V podvečer 19. ledna byl vypraven autobus do spřátelené obce Choteč, kde se celá akce uskutečnila. Nálada byla veselá už cestou a dámy ve večerních róbách se nenechaly zaskočit případným pomačkáním svých toalet.

Mezitím se ve společenském domě v Chotči pořadatelé pilně připravovali na příchod hostů, které pak náležitě přivítali s otevřenou náručí. Dámy při příchodu čekala krásná růžička a pánové dostali malou lahev šampaňského. Účast byla vysoká, okolo šedesáti hostů, kteří se nenechali zahanbit a za doprovodu hudební skupiny "Bylo nás pět" předvedli své taneční umění, došlo i na divočejší kreace.

V pozdějších hodinách přišel čas na vylosování tradiční tomboly, kterou v průběhu večera všichni zvědavě okukovali. Bylo se na co těšit, hlavní cenou byla LED televize a další zajímavé ceny, jako vysavač nebo dárkové koše s jídlem.

Co se týče jídla, noví provozovatelé chotečské restaurace příjemně překvapili vynikajícím menu.

Všem sponzorům večera děkujeme a hostům za vytvoření skvělé atmosféry taktéž.

Budeme se těšit na další ročník.