COVID-19 – OČKOVÁNÍ, přehled aktuálních opatření v obci Spojil, odkaz na informace ministerstva zdravotnictví, návody "Jak postupovat když ... "

I přes nařízené zkrácení úředních hodin pro veřejnost běžná práce a agenda úřadu probíhá bez omezení a jsme připraveni řešit Vaše záležitosti a pomoci Vám, kdykoliv budete potřebovat.

V případě, že budou vyhlášena nová doporučení či nařízení, budeme Vás o nich informovat na webu obce, vývěskách i elektronicky tak, jak jste zvyklí.

Vzhledem k současné situaci prosíme občany, aby dodržovali hygienická a protiepidemická opatření a sledovali aktuální informace na webu obce

Na telefonech 605 251 840 (Radka Ministrová) a 725 091 124 (Mirka Čápová) jsme Vám k dispozici nepřetržitě.

Očkování

Informace o očkování v Pardubickém kraji najdete na webové stránce https://www.pardubickykraj.cz/ockovani

Opatření a změny ve Spojile:

Obecní úřad

  • Do odvolání jsou úřední hodiny Obecního úřadu ve Spojile pro veřejnost ST 14-18hod, ČT 8-14hod.
  • Preferujeme bezkontaktní vyřízení žádostí, tzn. zaslání žádosti e-mailem na adresu úřadu info@spojil.com.
  • V případě osobní návštěvy úřadu doporučujeme pro rychlé vyřízení požadavků bez čekání, abyste využívali telefonické objednání na čísle 725 091 124, při osobní návštěvě úřadu je třeba dodržet všechna hygienická a protiepidemická opatření, především mít roušku a dodržovat minimálně 2m odstup od ostatních.

Multifunkční místnost (tělocvična)

  • Tělocvična do odvolání uzavřena.

Klubovna

  • Klubovna do odvolání uzavřena.

Aktuálně z Ministerstva zdravotnictví:

Aktuální informace o koronaviru a přijatých opatřeních najdete na stránkách Ministerstva zdravotnictví - Aktuálně o koronaviru

Ke stažení