Příspěvek od naší paní kronikářky

Milé děti, vážení rodiče,

těšila jsem se, jak se budeme na jaře potkávat na hřišti našeho sportovního areálu a na nejrůznějších akcích pořádaných obecním úřadem. Náš Kristiánek si chystal masku ledního medvěda na dětský karneval a nakonec prohlásil, že půjde za pana doktora. Kdy, to zatím nikdo netuší.

Změna, kterou můžeme jen těžko vnímat pozitivně zasáhla nás všechny. Ale protože na všem je třeba hledat to dobré, chtěla jsem Vám připomenout vyhlášení soutěže o nejzajímavější obrázek na téma z pohádky Boženy Němcové a poprosit Vás, když nyní ven můžeme jen omezeně, abyste děti, posílaly svoje obrázky na e-mailovou adresu: andreanna.vavrova@seznam.cz.

Vážení rodiče, děti, snad Vám teď přijde takové naplnění času četbou krásných pohádek od naší české spisovatelky vhod a u svých kreseb se, děti, nebojte rozvinout plně svou fantazii. Princ Bajaja, Pyšná princezna, Sůl nad zlato, Princezna se zlatou hvězdou na čele, Hrátky s čertem, O popelce a mnoho dalších pohádek čeká na to, až je objevíte a dáte jim svůj nový rozměr.

Budu se moc těšit na Vaše krásné obrázky, a abych zvýšila Vaši motivaci, rozhodla jsem se rozkrýt tajemnou výhru, která bude vítěze soutěže čekat na mikulášské besídce.

A výhrou bude, rodinná vstupenka na Pražský hrad, okruh A v hodnotě 700,- Kč.

Nenechte se tedy dlouho přemlouvat a s chutí do toho :o).

Přeji Vám všem hodně sil k zvládnutí nelehkého období a pokud budete mít chuť zvěčnit se, jak celou situaci zvládáte i s rouškou na obličeji, budu za Vaše fotografie moc ráda. Vytvořím pak koláž do kroniky obce, jako vzpomínku na to, jak jste stateční.

Andrea.